Nefit ModuLine Easy

7746901786

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis

Nieuw

€ 182,90

De Nefit Moduline Easy is een intelligente zelflerden klokthermostaat. De thermostaat maakt o.a. gebruik van aanwezigheidsditectie, app voor IOS en Android apparaten en handig besparingstand.

  • Zelflerend
  • Modulerend
  • Compatibel met alle OpenTherm ketels
  • Te bedienen via je Smartphone

              

Meer details

Intelligent en zelflerend

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement.
Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Zelflerend en op afstand te bedienen via uw smartphone. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie (deze functie komt later beschikbaar). Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

Easy is eenvoudig te combineren is met cv-ketels van andere merken (mits voorzien van OpenTherm), dankzij de Easy Connect Adapter.

Geschikt voor:

Nefit CV-ketels met Nefit EMS poort | Nefit HT3 gestuurde CV-ketels | Nefit iRT gestuurde CV-ketels | OpenTherm CV-ketels middels de Nefit Easy Connect adapter |

CommunicatieprotocolOpenTherm
Timer functieJa
Perioden per dag instelbaar6
BatterijenJa
DisplayverlichtingJa
Instelbaar per dagJa
Los van de muur te bedienenJa
Temperatuur instelbereik5 - 35 °C
UitbreidbaarJa, met optionele sensor
TemperatuurbegrenzerJa
Koelfunctieja
ZelflerendJa
Geschikt voor vloerverwarmingJa
Draadloosja
VakantiefunctieJa
Bediening op afstandja
Garantie2 jaar
ModulerendJa

Alternatieven voor dit product