Honeywell ChronoTherm Touch Modulation

TH8210M1003

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis

Nieuw

€ 134,95

Adviesprijs € 159,95

-€ 25,00

De Honeywell ChronoTherm Touch Modulation is de ideale thermostaat voor alle OpenTherm CV-ketels. Dankzij zijn uiterst simpele bediening en zijn uitgebreidde mogelijkheden is de Chronotherm Touch een ideale oplossing voor klimaatbeheersing.

  • Eenvoudig in gebruik
  • 7 daags programmeerbaar
  • Modulerend
  • Duidelijk touchscreen
  • Compatibel met alle OpenTherm CV-ketels

Meer details

Eenvoudig in alles

De Honeywell Touch Modulation is een prachtig voorbeeld van eenvoud en technologie tezamen. De Touch Modulation is voorzien van alle functies die je van een programmeerbare klokthermostaat verwacht, wat verwerkt is in een simpele, overzichtelijke en eenvoudige schermbediening. Het scherm geeft je tevens in een oogopslag de meest relevante informatie en licht op wanneer deze wordt aangeraakt.

Geen omkijken naar

De Touch Modulation kan 7 daags, 6 maal per dag ingesteld worden op temperatuur. Eenmaal ingesteld hoef je er dan ook niet meer naar om te kijken. De zelflerende technologie in de thermostaat zorgt er tevens voor dat de ketel al aanslaat nog voordat de temperatuur te ver gedaald is, en dat bespaart gas en behoudt de gewenste temperatuur. Er kan zelf een vakantieprogramma ingesteld worden, zodat je weer thuiskomt in een warm huis na je vakantie. 

Universeel design

De Touch is zo ontworpen dat deze stijlvol is in ieder interieur. Zijn compacte design maakt de Touch geen ruimteslurper. Dankzij zijn automatische dimfunctie wordt het blauwe licht alleen getoond wanneer er een instelling plaats vindt.

Geschikt voor:

Alle CV-ketels met OpenTherm communicatieprotocol.
Deze OpenTherm thermostaat werkt alleen op een Nefit CV-ketel middels een converter vanwege een ander protocol. Ditzelfde geldt voor sommige AWB en Vaillant CV-ketels.

Geen OpenTherm CV-ketel? kies dan voor de ChronoTherm Touch Aan/Uit versie.

CommunicatieprotocolOpenTherm
Perioden per dag instelbaar6
BatterijenWerkt zonder batterijen
DisplayverlichtingJa
Instelbaar per dagJa
Los van de muur te bedienenJa
Temperatuur instelbereik4,5 - 32 °C
UitbreidbaarJa, met optionele sensor
TemperatuurbegrenzerJa
KoelfunctieNee
ZelflerendJa
Geschikt voor vloerverwarmingJa
DraadloosNee
VakantiefunctieJa
Garantie2 jaar
ModulerendJa

Alternatieven voor dit product