Honeywell Round Modulation Plus

T87C2055

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis

Nieuw

€ 73,95

Adviesprijs € 78,95

-€ 5,00

De Round Modulation plus is een modulerende digitale kamerthermostaat. De round Modulation plus past continu de branderactiviteit aan wat zorgt voor een zo efficient mogelijk behalen van de kamer temperatuur. Tevens is de round modulation plus uit te breiden met een honeywell gateway voor bediening met smartphone of tablet.


 

Meer details

In stock

Zuinig en simpel

De Honeywell Round Modulation Plus - is een modulerende kamerthermostaat. Anders dan een aan/uit thermostaat werkt deze thermostaat middels OpenTherm (modulerend protocool). dit protocool zorgt voor een vrije communicatie tussen ketel en thermostaat. Dit houdt in dat de cvketel aan de hand van de kamertemperatuur, modulerend stookt, wat leidt tot het efficienter en zuiniger behalen van de kamertemperatuur.

Aansluiting

De Honeywell Round Modulation Plus wordt middels de normale 2-draads thermostaatkabel aangesloten. De temperatuur wordt bepaald door het draaien aan de instelring van de thermostaat.

Internet gateway 

Door de Round modulation plus te koppelen aan Honeywells internet gateway heeft u altijd totale controle over u thermostaat. De bijhorende Total Conect Comfort-app (voor ios en android) zorgt voor een makkelijke bediening van u thermostaat via smart-device. Ook als u niet thuis bent heeft u altijd de controle over wanneer en hoe uw huis wordt verwarmd. Dit resulteerd uiteindelijk in een duurzamer warm stoken van u huis.

Geschikt voor:

Alle CV-ketels met OpenTherm communicatieprotocol.
Deze OpenTherm thermostaat werkt alleen op een Nefit CV-ketel middels een converter vanwege een ander protocol. Ditzelfde geldt voor sommige AWB en Vaillant CV-ketels.

Geen OpenTherm CV-ketel? kies dan voor de Round Aan/Uit versie.

CommunicatieprotocolOpenTherm
Perioden per dag instelbaarN.v.t.
BatterijenWerkt zonder batterijen
DisplayverlichtingNee
Instelbaar per dagNee
Los van de muur te bedienenNee
Temperatuur instelbereik3 - 35 graden Celcius
UitbreidbaarNee
TemperatuurbegrenzerNee
KoelfunctieNee
ZelflerendNee
Geschikt voor vloerverwarmingJa
DraadloosNee
VakantiefunctieNee
Bediening op afstandNee
ModulerendJa

Alternatieven voor dit product