Honeywell ChronoTherm 230V

CMT907A1017

Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis

Nieuw

€ 171,95

De Honeywell ChronoTherm 230v is een uiterst intelligente Aan/Uit klokthermostaat met zelflerende functies. De ChronoTherm is voorzien van een 7 daags programmatie en kan dankzij zijn zelflerende functie hierop de perfecte tijden vinden om de ketel te laten branden.

  • Eenvoudig in gebruik
  • 7 daags programmeerbaar
  • Zelflerend
  • Uitstekende kwaliteit
  • Compatibel met 230v schakelsystemen

Meer details

Hij regelt het

De Honeywell ChronoTherm kan zelf op basis van de gewenste temperatuur, ingestelde tijden en ruimtetemperatuur kiezen wanneer deze de ketel aanstuurt voor extra warmte. Mocht het winter zijn, en is het wat kouder binnen, weet de ChronoTherm dat deze iets eerder moet beginnen om de ruimte op temperatuur te krijgen voordat je wakker wordt. Ditzelfde, maar dan omgekeerd, geldt natuurlijk ook voor de zomermaanden. Ook de zomer- en wintertijden worden automatisch toegepast.

Volledig voorinstelbaar

Dankzij de ChronoTherm zijn krachtige computer kan je 7 dagen per week volledig automatisch instellen. Zo ben je er van verzekerd dat het altijd op het juiste moment naar jouw wens op temperatuur is. Middels het eenvoudige instelmenu kan je programma's kopiëren naar meerdere dagen, een vakantieperiode instellen en tijdelijke temperaturen instellen.

Duurzaam en robuust

De Honeywell ChronoTherm is gefabriceerd uit uitsluitend de beste materialen zoals we gewend zijn van Honeywell. Een ChronoTherm is "built to last".

Geschikt voor:

230v toepassingen zoals zonekleppen, warmtepompen en zware schakelsystemen.

CommunicatieprotocolAan/Uit
Perioden per dag instelbaar6
BatterijenJa, 2x AA
DisplayverlichtingJa
Instelbaar per dagJa
Los van de muur te bedienenJa
Temperatuur instelbereik5 - 35 °C
UitbreidbaarJa, met optionele sensor
TemperatuurbegrenzerJa
KoelfunctieNee
ZelflerendJa
Geschikt voor vloerverwarmingJa
DraadloosNee
VakantiefunctieJa
ModulerendNee

Alternatieven voor dit product